torsdag 27. mars 2008

Storslagen humor

(Dette innlegget er på ingen måter seriøst, og vil muligens absolutt ikke forståes av utenforstående for MKVG1)

Ettersom det er en haug som ikke forstår seg på en vanlig klassetime for mediabarna i første klasse, tenkte jeg nå og komme med en koselig liten historie som vil forklare våre små gylne øyeblikk. La oss anta at dette er på en god dag, midt i en mediatime der vi går lei av å lære om faguttrykk og annet.

La oss for eksempel begynne med oppropet i begynnelsen av timen. Hvis læreren lurer på hvem som ikke er der, kan navnet Aslak bli ropt ut ca. 10 ganger, til tross for at stakkars Aslak faktisk er i rommet. Dette er fordi navnet ikke lenger bare tilhører gutten fra Fana, men fordi Aslak er svaret på alt. Aslak er meningen med alt. Du blir irritert fordi maskinen henger seg opp og roper "ASLAK!". Dette kan ofte forekomme til store forvirringer fra selveste.. Aslak. Vi fortsetter. Er vi så heldig at denne mediatimen er i lydperioden vår, og vi skal høre ett profesjonelt hørespill, kan du risikere og høre klassen le høylytt jevnlig gjennom hørespillet til tross for at ingen egentlig følger med. Det eneste de reagerer på er navnet til hovedpersonen, Knut Gribb. Dette er fordi grunnleggeren av mange av våre gullkorn, Christian, har brukt flere måneder på å kalle alle for Gribb, Knut Gribb og diverse sammensetninger av dette uten å ane at det faktisk fantes en svært kjent hørespillkarakter med samme navn.

Hvis man går over til engelsktimene for BC klassen, der vi har en svært så snill vikar, vil man kunne høre mye latter uten at noen egentlig snakker sammen. Det er fordi at i dette øyeblikket samles en stor gjeng på en fellesamtale på msn, der vi alle kaller oss svært seriøse navn som "J12CAM" og lager vår egen lille versjon av popit og jippi chatter. Det var der jeg fant ut det flotte ved å logge på som Din mor. Din mor må være ett av de mest brukte uttrykkene våre, og passer stort sett til alt. Siggibear(lærer) spør oss om hvilket medium som er sekundærmedium og du kan forvente deg svar som "Din mor". Nettopp fordi det absolutt ikke passer inn. Men det er jo litt av dealen, Din mor passer til alt. Se for deg at du ser dataskjermen din og plutselig popper det opp "Din mor har akkurat logget på."

Går man på kino med mediabarna, kan man ikke forvente seg å få se filmen uten mye snakk. Der har jeg selv praktisert å kunne rope høyt ut til flere rader bak "Hanna? JEI!" Og her kommer Jei inn. Jei passer til lykkelige øyeblikk. Blir man virkelig glad, så kan man utbryte JJJJJJJJJEEI! Litt vanskelig å forklare hvordan det sies, men la gå.

Og nå begynner jeg å bli lei av å skrive dette snikende greiene. Så la meg ta det siste hovedmomentet for vår humor. Snik. Dette ordet ble hovedsaklig innført av Christian og Hanna, og kan selvsagt også brukes til alt. "Din snik", "Jævla bug, bare sniiiiker seg inn" o.l, brukes like mye som alt annet.

Ellers liker vi selvsagt å praktisere humor som å fremheve to av våre lærere som er sammen, ved at tre elever f.eks lager et helt hørespill om to bamser som skal leve i evig kjærlighet, og lar disse to hete Ingeborg og Sigbjørn. Det var svært så underholdene å se Siggi's reaksjon på dette hørespillet.

Nå kan alle gå og mekke seg en fissenpizza, snike litt innpå andre blogger og ellers ha en Aslak fin dag. Ha en stabil god natt.

5 kommentarer:

  1. Hahahahahahaa. This is probably the best thing you've come up with so far, Suz.

    SvarSlett
  2. har vel bare en ting å si Suz.. JEEI!
    vår internhumor is løvli.

    SvarSlett
  3. Hehe, fantastisk oppsummering av årets høydepunkter...

    SvarSlett
  4. Snik, Suz! Genialt=D

    Jeg måtte være anonym, for jeg har ikke kontoting... Bug.

    Dr. Mowinckel.

    SvarSlett
  5. Haha =P Drit bra suzane xD

    Humorn i MK1 é rett og slett best! =P

    SvarSlett